Política de privadesa

Política de privadesa

QUI SOM

CAL CARTER SL
CIF: B62062484
Inscrita al Registro Mercantil de Barcelona Hoja B-202962 Tomo 31970 Folio 85 Inscripción 6
Direcció postal: c/ Roquetes, 6. 08279 Mura (Barcelona)
Tel: +34 938 317 036
Mail: restaurant@calcarter.net
La nostra adreça web és: http://calcarter.net/

QuINES DADES RECOLLIM i PERQUÈ

FORMULARIS DE CONTACTE

De conformitat amb el que disposa el reglament europeu de (UE) 2016/679, conegut com Regulació General de Protecció de Dades (RGPD), Cal Carter SL informa que les dades personals facilitades de forma voluntària en emplenar aquest formulari quedaran incorporades de forma confidencial en un fitxer automatitzat de tractament de dades propietat de Cal Carter SL.

Així mateix, si l’usuari ha donat el seu consentiment exprés en el moment de registrar-se o enviar el formulari de contacte, Cal Carter SL podrà utilitzar les seves dades personals amb la finalitat d’informar sobre serveis o productes que puguin ser del seu interès, respectant, en qualsevol cas, la legislació actual.

Podrà exercir els seus drets d’accés, modificació, cancel·lació i oposició mitjançant petició escrita dirigida a Cal Carter SL, per correu postal dirigit a Cal Carter SL, c/ Roquetes, 6. 08279 Mura (Barcelona), o per correu electrònic escrivint a restaurant@calcarter.net

GALETES

A més, Cal Carter SL informa que mitjançant la navegació pel nostre lloc web, s’emmagatzemaran cookies publicitàries al seu ordinador que ens permeten conèixer-lo millor i que en cap cas podrem associar a les seves dades personals, identificatives o de contacte.

El nostre partner de publicitat, Google i altres, utilitzarà aquestes cookies per incloure missatges publicitaris basats en la seva navegació per Cal Carter SL, en altres webs. En qualsevol moment pot oposar-se a l’ús d’aquest servei amb un simple clic visitant aquest enllaç.

ContINGUT INCRUSTAT D’ALTRES LLOCS WEB

Els articles en aquesta pàgina web poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat.