Cal Carter

Cal Carter

Som una família que viu perquè vosaltres disfruteu a taula

El restaurant Cal Carter està regentat per la família Perich des del 1964. La tercera generació continua amb els valors i el saber fer dels orígens.

Actualment, Cal Carter és un punt de referència pels amants de la gastronomia on poden gaudir d’una cuina catalana on el producte de proximitat n’és el protagonista, sota la mirada actual i moderna d’en Jordi Perich. Treballem la temporalitat del producte oferint-lo en el seu millor moment en elaboracions selectes i respectuoses, per gaudir-lo en la seva màxima esplendor.

No ens podem oblidar del celler, la qualitat i proximitat són els nostres estàndards. En la nostra oferta trobareu representació de la DO Pla de Bages i referències fascinants del país escollides per la sommelier Mireia Perich.

El restaurant es troba en una situació immillorable, dins del poble de Mura i en el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. El poble conserva tot el seu encant medieval amb places, carrers i esglésies de pedra que podreu observar si feu una petita passejada per dins el municipi.

Oferim l’elegància en entorn rural. Et captivarà el nostre establiment amb la unió de detalls rústics i moderns en un disseny harmònic i elegant de Sílvia Busquets.

Gastronomia

La nostra gastronomia

Cuina catalana que uneix el producte de proximitat i la modernitat

 

Carta del restaurant